Αρχική Σελίδα

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Η Co. τεχνολογίας Dallast Shenzhen, ΕΠΕ αυτό είναι υδραυλική κατασκευαστική επιχείρηση κυλίνδρων που ενσωματώνεται με στον επαγγελματικούς σχεδιασμό, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Η επιχείρηση που στράφηκε, ειδικεύτηκε στους διάφορους τύπους υδραυλικών κυλίνδρων. Χρησιμοποιείται ευρέως στα φορτηγά απορρίψεων, τα ρυμουλκά απορρίψεων, τα φορτηγά απορριμάτων, τους εκσκαφείς, τους φορτωτές, forklifts, τους γερανούς και άλλα προγράμματα, σκάφη, τα εξάγοντας μηχανήματα και τις πυροσβεστικές αντλίες, τα οχήματα υγιεινής και άλλα ειδικά οχήματα, τα γεωργικά μηχανήματα, τα βαριά μηχανήματα και πολλούς άλλους τομείς.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρηση μετά από τις δεκαετίες διαδικασίας πτώσης, έχει μια ώριμη Ε&Α στις ικανότητες διαδικασίας παραγωγής, έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης να οδηγηθούν οι ικανότητες ανάπτυξης επιχείρησης της επιχείρησης. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως για τα μηχανήματα κατασκευής, τα γεωργικά μηχανήματα, τα σκάφη, τις γέφυρες κ.λπ., και σύμφωνα με την απαίτηση πελατών, το σχέδιο και την κατασκευή του υδραυλικού κυλίνδρου ειδικός-λειτουργίας. Οι επιχειρήσεις εμμένουν «λαϊκός, πρωτοποριακός και καινοτόμος, συνεχιζόμενος να παρέχουν στους πελάτες την ικανοποιητική υπηρεσία», το τμήμα ανάπτυξης επιχείρησης το 2016, την εγγραμμένη Co., το ΕΠΕ και DALLAST τεχνολογίας Shenzhen Dallast για τα διεθνή εμπορικά σήματα για να αναπτύξουν την επιχείρηση.
Ελπίζουμε ότι με την καθοδήγηση της τιμιότητας, της καινοτομίας, της συνεργασίας και του win-win πνεύματος της επιχείρησης και της χειροτεχνίας του προσωπικού μας, μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία.

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Dallast

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας ενιαίος να ενεργήσει υδραυλικός κριός για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ενιαίος να ενεργήσει υδραυλικός κριός για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ενιαίος να ενεργήσει υδραυλικός κριός για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ενιαίος να ενεργήσει υδραυλικός κριός για τις πωλήσεις